duminică

O linguriţă de Danone

Când ai copii, mici, adolescenţi sau adulţi primul lucru care-ţi aminteşte de ei este Danone !!! Asta fiindcă le-ai luat lăptic şi iaurt Danone de mici, când ia-ai trimis la şcoală le puneai în pacheţelul de mâncare şi un "Danone mic", de fructe, simplu, Casa Bună, Actimel sau Oikos nu mai îţi aminteşti nici tu toate produsele care au fost de-a lungul anilor, dar ştii că Danone ţi-a făcut copiii mari şi că şti marca asta de-o viaţă.
     De fapt de 15 ani, atât a aniversat pe 15 mai 2014 compania Danone România şi-ţi dai seama că produsele Danone au fost, sunt şi vor fi parte integrantă a vieţii tale. În semn de mulţumire te apuci şi dai un click pe http://www.danone.ro să vezi ce mai este nou !!! Toate-s vechi şi noi sun toate, adică site-ul oficial al Danone România şi-a schimbat aspectul, dar produsele au rămas la aceiaşi calitate pe care o ştiai dintotdeauna.   
Danone Natural 400g                  Desfaci un pahar de iaurt "Danone Natural" şi te apuci să redactezi o postare de mulţumire pe blogul tău, descoperi cu uimire acelaşi gust delicios de fructe pe care-l ştiai de un deceniu şi jumătate. Realizezi cu uimire că de fapt Danone nu mai este de multă vreme un produs lactat ci, pur şi simplu, este un membru cu drepturi depline în familia voastră. Siteul http://www.danone.ro te fascinează aşa de mult încât îţi dai seama că "Lumea Danone" este şi lumea ta, "Calitatea Danone" nu este numai o strategie de marketing ci realitatea din paharul tău de iaurt, îţi place că "Danone se implică" după dai un click zâmbind pe "Contact" şi le mulţumeşti celor de la Danone pentru că sunt parte din viaţa ta şi "Stilul de viaţă sănătos" cu care te-a obişnuit de la sfârşitul secolului al XX-lea !!!
DANONEÎn e-mail scrie clar: "MULŢUMESC DANONE !!!".

Niciun comentariu: